wtorek, 23 marca 2010

TRUDNA SZTUKA PRZYRZĄDZANIA DAŃ Z PROSZKU

Nic tak nie pokrzepia podczas długich wieczorów w pracy, jak porządnie syfny makaronik z proszku! A jeśli jeszcze firma, w której pracujecie, jest mistrzem barterów i dba o swoich pracowników jak może, zapewniając im ciągłość w dostawie dań instant o smaku proszku w kolorze pomidorów, to z pewnością przyda Wam się taki gadżet!



Coś takiego wymyślić mogli tylko Japończycy. Projektant Akira Mabuchi stworzył silikonowego ludka, który nie tylko przytrzyma wieczko wykwintnego plastikowego kubeczka, ale też zmieni kolor, gdy jego równie wykwintna zawartość osiągnie stan gotowości do spożycia i maksymalnego nasycenia smakiem.



Do kupienia w trzech kolorach. Wiadomo, z jedzenie z proszku jest jak z winem, nie wszystko do niego pasuje.

1 komentarz: